tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukuu

2.12.
Harjailuja ja tassujen nosteluja. Nyt sujui suitsien laittokin mallikkaasti. Käytiin pieni kävelylenkki laitskojen ympäri maastakäsin, oli maa jäässä ja maneesissa tunti.  Vtj hokinreikä, putsailen sitä.

3.12.
Vähän kävelytystä kovalla kentällä, laitskojen ympäri myös. Vähän juoksutin ja tsekkasin, että jalassa tuskin mitään pahempaa. Irtoaa hieman pikkukentällä. Putsaukset - haava ja hevonen...impparia pukkaa. Häntä on kamala edelleen, pitäs joskus pestä. Nyppimistäkin pitäisi jatkaa.

4.12.
Putsasin haavan ja vein Tiialle Oriprimit. Aloitetaan kuuri illalla.

5.12.
Henni kävi putsaamassa haavan.

7.12.
Liia juoksutti maneesissa (laukat oikealle) ja putsasi haavan + hoiteli ponin. Myös kavioita nosteltu.

9.12.
Marja juoksutti maneesissa (pari laukannostoa) ja haavan puhdistus, hoidot ja kavioiden nostelua.

10.12.
Aamulla Oriprimit loppuvat. Illalla ohjasajoa isossa maneesissa, ensin juoksutusta ohjasajo-ohjilla. Sujui hyvin ja osasi hyvin olla ohjasajettavana.

13.12.
Juoksutus lumihangessa, oli vähän viltsu oikealle laukassa (puski ulos). Tiia kävi selässä. Pysähdyksiä, liikkeellelähtöjä ja käyntiä ja ravia ilman taluttajaa. Hyvin meni!16.12.
Juoksutus ulkokentällä, vähän jäistä, mutta pystyi menemään. Köydellä sujui hyvin, vain käyntiä ja ravia. Laitoin liinan korvien takaa kumpaankin kuolaimeen, nyt pysyi hyvin ympyrällä.

17.12.
Juoksutusta ulkokentällä, Tiia kyytiin. Ilman taluttajaakin jo käyntiä ja ravia.21.12.
Juoksutus. Laukkatreenit.

22.12.
Juoksutus + Liia kyytiin. Oli vähän härdelliä, mutta hyvin meni.

29.12.
Juoksutusta ja ohjasajoa. Laukat.

30.12.
Juoksutus köydellä, laukkatreenit.

31.12.
Liia maastoon, enää vain tiellä köyden päässä. Linda ja Vaksu vetoapuna. Hyvin meni, tosin rasastaja kokeili kerran, pääseekö matkallakin kyytiin. Pääsi hyvin. Kiltti poni, mutta aika nopea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti