torstai 8. tammikuuta 2015

Tammikuu 2015

2.1.
Lantto laittoi kengät ja tilsakumit + hokit etujalkoihin. Nyt pääsee poni taas eteenpäin. Nätisti antoi laittaa.

5.1.
Juoksutus

6.1.
Kävely maasta käsin Holonsuolle päin, Laico ja Leena mukana. Vastaan tuli rekka ja autoja, hyvin meni. Ylitettiin ekaa kertaa myös silta. Ilpo oli johtajaponi, ei ujostellut uusia paikkoja kummemmin, asenne kohillaan.

7.1.
Marja juoksutti vähän ulkona ja Tiia kyytiin. Ekat laukat.


13.1.
Juoksutus köydellä

16.1.
Juoksutus köydellä

17.1.
Vähän juoksutusta ulkona ja Marja kyytiin Tiian avustamana. Nätisti mentiin käyntiä ja ravia.

18.1.
Juoksutus ulkona ja Henni kyytiin maneesista. Pikkulenkki metsässä, tiet liinassa ja metsässä edettiin ilman liinaa, mutta tätivetoisesti käyntiä ja ravia. Kiltisti meni, vähän oli matkalla jännä traktori puskan takana, mutta ohi mentiin.

21.1.
Juoksutus ulkona ja Hennin avustamana Marja kyytiin. Yksin laitumien ympäri kaksi kertaa käynnissä. Hyvin meni ja ihan itse halusi eteenpäin, olisi meinannut tarjota vähän raviakin, mutta mentiin näin ekaa kertaa rauhassa. Tuntui tukevalta, vähän katseli pihattoponeja, mutta ohitettiin ne pienellä rohkaisulla. Toisella kierroksella ei enää tarvinnut rohkaisuakaan. Autot ja parkkipaikat ihan piisofkakkendaali. Ei haitannut, vaikka kaveri huuteli tallissa, poni oli ihan cool ohitusvaiheessakin.

23.1.
Juoksutus köydellä

25.1.
Juoksutusta vähän alle ja Emmi kytiin. Poni oli tosi kiltti ja Emmi kehui kiltiksi. Nyt reseptiksi eteenpäinmenoa, sitä, että pitää oikeasti reagoida eteenpäinajaviin apuihin ja pikkasen saa jo ottaa tuntumaan. Selkään pitää laittaa rohkeita kuskeja, jotka uskaltavat pyytää raipalla tms. eteen. Maastoilua mahdollisimman paljon.26.1.
Lantto löi kengän uusiksi.

28.1.
Vähän juoksutusta ensin. Marja kyytiin, Tiia auttoi. Meni tosi kivasti :)

29.1.
Laitumien ympäri yksin. Käyntiä. Hyvin meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti